Despre noi

Calitatea apei din România, indiferent că vorbim de sistemele publice sau de cele private, este pusă sub semnul intrebării, fapt care ne-a determinat să luăm măsuri și să venim in intâmpinarea celor care sunt preocupați de sănătatea lor, a copiilor și căminelor lor cu produse specifice purificării apei, precum: o gamă variată de filtre de apă, dedurizatoare de apă, denitrificatoare de apă, lămpi UV, dozatoare de apă cu sistem de filtrare, ionizatoare de apă etc..

Astfel, in urmă cu 15 ani am pus bazele brandului Aqua Georom. In toată această decadă ne-am dedicat in a oferi soluții optime pentru obținerea unei ape potabile superioare, atat prin tratarea, cat și prin filtrarea sa la sursă sau la punctul de consum.

Aqua Georom, unicul importator al sistemelor de tratare a apei fabricate in Korea de branduri precum Alkamedi, APS, UBS și Caros, a devenit un nume ce s-a făcut remarcat prin viziune, seriozitate și respect. Respectul față de noi inșine l-am arătat prin produsele pe care le comercializăm, iar față de partenerii noștri prin serviciile prompte, eficiente și serioase.

Acestea au devenit atuurile care ne recomandă și care ne-au adus increderea și respectul partenerilor și clienților noștri.

Pe langă obținerea apei potabile cu ajutorul filtrelor de apă în cadrul gospodăriilor individuale, ne-am concentrat și pe domeniul industrial, oferind soluții compatibile, personalizate prin intermediul stațiilor de tratare a apei.

Astfel, chiar dacă obținerea apei tehnologice este un proces complex, particularizat in funcție de domeniul de activitate, acest lucru nu ne-a impiedicat să ne atingem obiectivele, oferind o gama premium de dedurizatoare, denitrificatoare, filtre de apă cu ultrafiltrare,osmoză inversă etc.

De asemenea, nu am scăpat din vedere nici domeniul horeca, acest al treilea tip de client intampinandu-l cu o gamă profesională menită să-i ușureze activitatea.

Top